Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

1 září, 2024-31 prosince, 2024    
Celý den
Připravili jsme pro vás  jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost.  Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]
Tajemství plundrového a listového těsta - croissants, brioche a výrobky z listového těsta -OBSAZENO

Tajemství plundrového a listového těsta - croissants, brioche a výrobky z listového těsta -OBSAZENO

Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé  croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které [...]
Kurz vánočního pečení bez lepku - Obsazeno

Kurz vánočního pečení bez lepku - Obsazeno

Již tradičně jsme pro vás připravili společné pečení vánočního pečiva a cukrovinek. Chcete - li si letos zpříjemnit vánoční přípravy, přijďte si s námi napéci [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Slavnostní dort

Slavnostní dort

16 ledna, 2025    
15:00-20:30
3,200 Kč
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Tajemství croissants a listového těsta

Tajemství croissants a listového těsta

Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé  croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které [...]
1 2
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Pečeme bez lepku - Obsazeno
Pečení bez lepku dokáže velmi potrápit. Navíc , vždy je nutné myslet na kvalitní složení výrobků a hlídat sacharidy. Často se totiž potkává kombinace celiakie [...]
Slavnostní dort - OBSAZENO
Cukrářský kuru slavnostní dort. Klasické cukrářské techniky v moderním pojetí
2denní kurz dezertů - klasická cukrařina v moderním pojetí - Obsazeno
2denní cukrářský kurz dezertů na téma - Klasická cukrařina v moderním pojetí". Klasické cukrářské techniky , zpracování základních surovin.
Events on 3 května, 2023
Pečeme bez lepku - Obsazeno
3 Kvě 23
Psáry
Events on 12 května, 2023
Slavnostní dort - OBSAZENO
12 Kvě 23
Psáry

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru