Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Croquembouche

Croquembouche

Pokud hledáte pro váš slavnostní den dezert, který je rozhodně impozantní a přitom velmi lahodný a tradiční, pak je to právě Croquembouche! Jedná se o [...]
Bezlepkové pečení - kynuté, listové, lité, šlehané korpusy

Bezlepkové pečení - kynuté, listové, lité, šlehané korpusy

Máte rádi pečení, ale musíte se vyhýbat lepku? Přijďte na náš  kurz bezlepkového pečení, kde se naučíte připravovat chutná bezlepková těsta. Ukážeme si, jak na [...]
Kurz klasických českých dezertů

Kurz klasických českých dezertů

7 března, 2025-8 března, 2025    
14:00-15:30
6,600 Kč
  V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické české, které zažívaly největší popularitu v 70. - 80. letech. Tato cukrařina je často [...]
Začínáme s cukrařinou

Začínáme s cukrařinou

Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
1 2
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Pečeme bez lepku - Obsazeno
Pečení bez lepku dokáže velmi potrápit. Navíc , vždy je nutné myslet na kvalitní složení výrobků a hlídat sacharidy. Často se totiž potkává kombinace celiakie [...]
Slavnostní dort - OBSAZENO
Cukrářský kuru slavnostní dort. Klasické cukrářské techniky v moderním pojetí
2denní kurz dezertů - klasická cukrařina v moderním pojetí - Obsazeno
2denní cukrářský kurz dezertů na téma - Klasická cukrařina v moderním pojetí". Klasické cukrářské techniky , zpracování základních surovin.
Events on 3 května, 2023
Pečeme bez lepku - Obsazeno
3 Kvě 23
Psáry
Events on 12 května, 2023
Slavnostní dort - OBSAZENO
12 Kvě 23
Psáry

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru