Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

1 září, 2024-31 prosince, 2024    
Celý den
Připravili jsme pro vás  jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost.  Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]
Tajemství croissants a listového těsta

Tajemství croissants a listového těsta

Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé  croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které [...]
Croquembouche

Croquembouche

Pokud hledáte pro váš slavnostní den dezert, který je rozhodně impozantní a přitom velmi lahodný a tradiční, pak je to právě Croquembouche! Jedná se o [...]
Bezlepkové pečení - kynuté, listové, lité, šlehané korpusy

Bezlepkové pečení - kynuté, listové, lité, šlehané korpusy

Máte rádi pečení, ale musíte se vyhýbat lepku? Přijďte na náš  kurz bezlepkového pečení, kde se naučíte připravovat chutná bezlepková těsta. Ukážeme si, jak na [...]
Kurz klasických českých dezertů - OBSAZENO

Kurz klasických českých dezertů - OBSAZENO

  V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické české, které zažívaly největší popularitu v 70. - 80. letech. Tato cukrařina je často [...]
Minidezerty

Minidezerty

Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
1 2
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
8
9
9:30 AM - Minidezerty
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Kurz klasických českých dezertů - OBSAZENO
  V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické české, které zažívaly největší popularitu v 70. - 80. letech. Tato cukrařina je často [...]
Minidezerty
Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
Slavnostní dort
15 března, 2025    
09:00-14:30
3,200 Kč
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů
Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou
Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
Events on 7 března, 2025
Events on 9 března, 2025
Minidezerty
9 Bře 25
Psáry
Events on 15 března, 2025
Slavnostní dort
15 Bře 25
Psáry
Events on 22 března, 2025
Events on 28 března, 2025
Začínáme s cukrařinou
28 Bře 25
Psáry

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru