Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Slavnostní dort

Slavnostní dort

15 března, 2025    
09:00-14:30
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou

Začínáme s cukrařinou

Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
1 2
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
10:00 AM - Slavnostní dort
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
2denní kurz dezertů
Nejoblíbenější cukrářský kurz je tu! Klasické cukrářské techniky a zpracování základních surovin v moderních i tradičních dezertech se naučíte právě v tomto kurzu. Příprava dezertů [...]
Slavnostní dort
Co si v kurzu připravíme? Mont Blanc - kaštanový dort, s krémem chantilly a bezé Tradiční čokoládový dort "Royal" - čokoládová pěna v kombinaci s [...]
Events on 2 února, 2024
2denní kurz dezertů
2 Úno 24
Psáry
Events on 17 února, 2024
Slavnostní dort
17 Úno 24
Psáry

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru