Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou

Začínáme s cukrařinou

Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
1 2
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
12:00 AM - test
16
17
18
19
20
21
23
25
26
27
28
1
2
3
4
5
test
15 února, 2023-18 února, 2023    
Celý den
excerpttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Práce s čokoládou- OBSAZENO
Náplň kurzu: Základní nauka o čokoládě cca 1 hod. Zpracování kakaových bobů, výroba čokolády. Průmyslová výroba čokolády, pojmy "bean to bar, Tree to bar". Jak [...]
Kurz klasických českých dezertů
Cena 6900,- V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické, dnes už trochu RETRO dezerty, které zažívaly největší popularitu v 70. - 80. [...]
Events on 15 února, 2023
test
15 Úno 23
Events on 22 února, 2023
Práce s čokoládou- OBSAZENO
22 Úno 23
Poděbrady
Events on 24 února, 2023
Kurz klasických českých dezertů
24 Úno 23
Poděbrady

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru