Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Slavnostní dort

Slavnostní dort

15 března, 2025    
09:00-14:30
3,200 Kč
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou

Začínáme s cukrařinou

Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
1 2
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
30
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
1
2
3
Práce s čokoládou - OBSAZENO
Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Bezlepkové pečení - kynuté, listové, lité, šlehané korpusy - OBSAZENO
Máte rádi pečení, ale musíte se vyhýbat lepku? Přijďte na náš  kurz bezlepkového pečení, kde se naučíte připravovat chutná bezlepková těsta. Ukážeme si, jak na [...]
Tajemství plundrového a listového těsta - croissants, brioche a výrobky z listového těsta -OBSAZENO
Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé  croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které [...]
Events on 7 října, 2024

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru