Termíny cukrářských kurzů
Slavnostní dort
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů
22 března, 2025
09:00-14:30
3,200 Kč
Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou
28 března, 2025-29 března, 2025
14:00-15:30
7,000 Kč
Náplň cukrářského kurzu výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise, makronky, máslové listové těsto, odpalované těsto, cukrové těsto [...]
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
Pá
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
30
1
2
3
4
5
6
3:00 PM - Práce s čokoládou - OBSAZENO
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
1
2
3