Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Termíny cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1
Svatební dort a výroba dekorací z fondánu, jedlého papíru a isomaltu

Svatební dort a výroba dekorací z fondánu, jedlého papíru a isomaltu

  Chcete se naučit vytvářet nádherné svatební dorty, které okouzlí nejen vzhledem, ale i chutí? Přihlaste se na náš praktický kurz, kde vás provedeme celým [...]
Minidezerty  -  sladký bar - OBSAZENO

Minidezerty - sladký bar - OBSAZENO

Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
2 denní kurz - Klasická cukrařina v moderním pojetí

2 denní kurz - Klasická cukrařina v moderním pojetí

16 května, 2025-17 května, 2025    
14:00-20:00
7,200 Kč
Začátek kurzu : pá.14:00- 20:00,  so:9:00 - 15:30     Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při [...]
Kurz croissants OBSAZENO

Kurz croissants OBSAZENO

Chcete znát tajemství plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé  croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které vám umožní [...]
Letní osvěžující dezerty : Semifreddo - mražené zmrzlinové dorty, nanuky, zmrzlina, sorbety

Letní osvěžující dezerty : Semifreddo - mražené zmrzlinové dorty, nanuky, zmrzlina, sorbety

Objevte tajemství chladivých dezertů pro letní dny! Naučíte se vytvořit tradiční italské semifreddo, nanuky, sorbety i zmrzliny pro domácí využití, kavárny, bistra i restaurace.  Vysvětlíme [...]
1 2
Kalendář pořádání cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Minidezerty - OBSAZENO
Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
Slavnostní dort - OBSAZENO
15 března, 2025    
09:00-14:30
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů
Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou - OBSAZENO
Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
Events on 9 března, 2025
Minidezerty - OBSAZENO
9 Bře 25
Psáry
Events on 15 března, 2025
Slavnostní dort - OBSAZENO
15 Bře 25
Psáry
Events on 22 března, 2025
Events on 28 března, 2025

Chcete být informováni o aktuálně vypsaných termínech cukrářských kurzů? Zanechte nám svůj e-mail.

Přejít nahoru