Lucie Průšová - cukrářský technolog, chocolatier, lektor
-
Vzdělávání dětí a studentů gastronomických škol, Ambassador KU Young Chef
-
2019 - Akademie DOMORI - ambassador DOMORI - technologie zpracování čokolády, agronomie, senzorika, gelato
-
2019 - Otevřen eshop s čokoládovými tabulkami a cukrovinkami Čokoláda-ČOKO
-
2017 - doposud - otevření nové cukrářské provozovny v Psáry - výroba dezertů a čokoládvových cukrovinek, tématické kurzy
-
2017 - doposud - otevření nové cukrářské provozovny v Psáry - výroba dezertů a čokoládvových cukrovinek, tématické kurzy
-
2016 - Eska - konzultační činnost, sestavování menu - restaurační dezerty
-
2013 - 2018 - Rozbijimse - výroba a návrh čokoládových čokoládových kolekcí pro Rozbíjímse.cz
-
2011 - 2012 - šéfcukrář - La Degustation Bohéme Bourgeouise, 1 Michelin star restaurant (Ambiente)
-
2009 – 2011 - šéfcukrář, vedoucí cukrárny - Jihoměstský pivovar, s.r.o. - chod cukrářské výroby, sestavování receptur, haccap
-
2007 - odborná stáž v cukrářské škole CFA regional de Saint Louis
-
2005 – 2006 - Francie -J.F. Nadine Musso, Patisserie – chocolaterie La Provensalvýroba dezertů, pečiva, čokoládových bonbónů a cukrovinek dle tradičních francouzských receptur a technologií
-
2003 – 2008 - aktivní spolupráce scukrářským studiem Mirky Slavíkové
Cukrářské výrobě se věnuji od roku 2002. Díky několikaleté praxi v Čechách , Francii i Itálii se zaměřuji na klasickou evropskou cukrařinu s využitím tradičních regionálních surovin. Díky mnohaleté cukrářské praxi jsem v roce 2012 začala provozovat cukrářské kurzy.
Soutěže
-
2004 - Pohár Nestlé Česko - 1. místo
-
2011- Bangkok Culinary Cup 3. místo
-
2011 - Gourmet team culinary cup 1.místo
-
2013 - Thailand culinary cup 3. místo