
Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny
Připravili jsme pro vás jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost. Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]

Minidezerty - sladký bar - OBSAZENO
Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]

2 denní kurz - Klasická cukrařina v moderním pojetí
Začátek kurzu : pá.14:00- 20:00, so:9:00 - 15:30 Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při [...]

Kurz croissants OBSAZENO
Chcete znát tajemství plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které vám umožní [...]

Letní osvěžující dezerty : Semifreddo - mražené zmrzlinové dorty, nanuky, zmrzlina, sorbety
Objevte tajemství chladivých dezertů pro letní dny! Naučíte se vytvořit tradiční italské semifreddo, nanuky, sorbety i zmrzliny pro domácí využití, kavárny, bistra i restaurace. Vysvětlíme [...]

Modelování z karamelu - práce s isomaltem
Vstupte do světa isomaltu – fascinujícího materiálu, který vám otevře nové možnosti v dekoracích i umělecké cukrařině. Naučíte se techniky, které promění tento průhledný cukrářský [...]

Kurz - Minidezerty
Začátek kurzu pá: 12.9. 13:30-19:30 so:13.9. 9:00 - 15:00 Objevte kouzlo minidezertů – malých, ale precizně propracovaných sladkostí, které potěší oko i chuťové buňky. [...]

Pečeme přirozeně bez lepku
Objevte sílu přirozeně bezlepkových surovin Zapomeňte na klasické náhražky mouky a kompromisy v chuti! Přijďte se naučit péct z přirozeně bezlepkových plodin, které nejen skvěle [...]