Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Events

Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

14 února, 2025-31 prosince, 2025    
Celý den
0 Kč
Připravili jsme pro vás  jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost.  Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]
Minidezerty  -  sladký bar - OBSAZENO

Minidezerty - sladký bar - OBSAZENO

Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
2 denní kurz - Klasická cukrařina v moderním pojetí

2 denní kurz - Klasická cukrařina v moderním pojetí

16 května, 2025-17 května, 2025    
14:00-20:00
7,200 Kč
Začátek kurzu : pá.14:00- 20:00,  so:9:00 - 15:30     Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při [...]
Kurz croissants OBSAZENO

Kurz croissants OBSAZENO

Chcete znát tajemství plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé  croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které vám umožní [...]
Letní osvěžující dezerty : Semifreddo - mražené zmrzlinové dorty, nanuky, zmrzlina, sorbety

Letní osvěžující dezerty : Semifreddo - mražené zmrzlinové dorty, nanuky, zmrzlina, sorbety

Objevte tajemství chladivých dezertů pro letní dny! Naučíte se vytvořit tradiční italské semifreddo, nanuky, sorbety i zmrzliny pro domácí využití, kavárny, bistra i restaurace.  Vysvětlíme [...]
Modelování z karamelu - práce s isomaltem

Modelování z karamelu - práce s isomaltem

Vstupte do světa isomaltu – fascinujícího materiálu, který vám otevře nové možnosti v dekoracích i umělecké cukrařině. Naučíte se techniky, které promění tento průhledný cukrářský [...]
Kurz - Minidezerty

Kurz - Minidezerty

Začátek kurzu pá: 12.9. 13:30-19:30   so:13.9. 9:00 - 15:00 Objevte kouzlo minidezertů – malých, ale precizně propracovaných sladkostí, které potěší oko i chuťové buňky. [...]
Pečeme přirozeně bez lepku

Pečeme přirozeně bez lepku

Objevte sílu přirozeně bezlepkových surovin Zapomeňte na klasické náhražky mouky a kompromisy v chuti! Přijďte se naučit péct z přirozeně bezlepkových plodin, které nejen skvěle [...]

Přejít nahoru