Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny
Připravili jsme pro vás jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost. Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]
Tajemství croissants a listového těsta
Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které [...]
Croquembouche
Pokud hledáte pro váš slavnostní den dezert, který je rozhodně impozantní a přitom velmi lahodný a tradiční, pak je to právě Croquembouche! Jedná se o [...]
Bezlepkové pečení - kynuté, listové, lité, šlehané korpusy
Máte rádi pečení, ale musíte se vyhýbat lepku? Přijďte na náš kurz bezlepkového pečení, kde se naučíte připravovat chutná bezlepková těsta. Ukážeme si, jak na [...]
Kurz klasických českých dezertů - OBSAZENO
V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické české, které zažívaly největší popularitu v 70. - 80. letech. Tato cukrařina je často [...]
Minidezerty
Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
Slavnostní dort
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů
Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou
Náplň cukrářského kurzu výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise, makronky, máslové listové těsto, odpalované těsto, cukrové těsto [...]