Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Začínáme s cukrařinou

Datum / čas
28 března, 2025-29 března, 2025
14:00-15:30

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 7,000 Kč
Volných míst: 4

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



Náplň cukrářského kurzu

  •  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty – genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty – dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto
  • základní krémy a pěny – krém anglický, cukrářský, bavorský, francouzský další ovocné a čokoládové pěny, čokoládový krém ganache
  • úvod do čokolády – agronomie,  zpracování, degustace,  temperace, formování, náplně
  • základní dekorace
  • hygiena zpracování

V kurzu si připravíme jednotlivá těsta, krémy, jejich využití a kombinování, ukážeme si kompletní technologické postupy, zaměříme se na správný výběr surovin i jejich bezpečné zpracování. Dále se zaměříme na ruční práci, tj. správná práce s pomůckami a trezírovacím sáčkem, která je čím dál více vytěsňována užitím forem, přitom patří mezi základní dovednosti každého cukráře.  Nakonec vše zkompletujeme do finálních výrobků.

Začátek kurzu Pá: 14:00-19:30; So: 9:00-15:30

Vstupenky

7,000 Kč

SOUHRN REZERVACE

Booking Summary

1
x standardní vstupenky
7,000 Kč
Celková cena
7,000 Kč
Přejít nahoru