Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Tajemství plundrového a listového těsta – croissants, brioche a výrobky z listového těsta -OBSAZENO

Datum / čas
26 října, 2024
09:00-15:00

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 0 Kč
Volných míst: 0

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé  croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které vám umožní vytvořit dokonalé dokonalé vídeňské pečivo přímo ve vaší kuchyni.

Co se v kurzu naučíte?

  • Naučíte se připravit listové těsto a těsto na croissanty od základu
  • Laminování těsta s máslem pro dosažení typické vrstevnaté struktury
  • Techniky tvarování a kynutí croissantů, brioche
  • Tipy a triky pro pečení k dokonalosti
  • Každý účastník si odnese své vlastnoručně upečené croissanty, brioche a pečiva z listového těsta

Tato akce je plně obsazena.

Přejít nahoru