Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Práce s čokoládou – výroba čokoládových bonbónů

Datum / čas
4 ledna, 2025
09:00-14:30

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 3,200 Kč
Volných míst: 5

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



  • Základní nauka o čokoládě
  • Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů
  • Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy „bean to bar“ , „Tree to bar“
  • Jak se orientovat v nabídce, správný výběr čokolád dle použití
  • Degustace a porovnání různých typů čokolád od různých výrobců
  • Práce s čokoládou, temperace, formování
  • Výroba čokoládových bonbónů a jejich náplní
  • Stanovení trvanlivosti

Vstupenky

3,200 Kč

SOUHRN REZERVACE

Booking Summary

1
x standardní vstupenky
3,200 Kč
Celková cena
3,200 Kč
Přejít nahoru