Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Práce s čokoládou

Datum / čas
20 ledna, 2024
09:30-15:30

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 0 Kč
Volných míst: 2

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



  • Základní nauka o čokoládě
  • Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů
  • Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy „bean to bar“ , „Tree to bar“
  • Jak se orientovat v nabídce, správný výběr čokolád dle použití
  • Degustace a porovnání různých typů čokolád od různých výrobců
  • Práce s čokoládou, temperace, formování
  • Výroba čokoládových bonbónů a jejich náplní
  • Stanovení trvanlivosti

Rezervace jsou uzavřeny.

Přejít nahoru