7 října, 2023
09:30-15:30
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Náplň kurzu:
Základní nauka o čokoládě
Zpracování kakaových bobů, výroba čokolády.
Průmyslová výroba čokolády, pojmy „bean to bar, Tree to bar“.
Jak se orientovat v nabídce, dle čeho čokoládu vybírat.
Degustace a porovnání různých typů čokolád od různých výrobců.
Práce s čokoládou – výroba čokoládových bonbónů – cca 5 hod.
Pralinky formované, řezané čokoládové bonbóny.
Temperace, výroba náplní, stanovení jejich trvanlivosti a faktory ovlivňující jejich trvanlivost.
Na kurz je třeba se dostavit 10 min před jeho zahájením. Čas kurzu je orientační, je třeba počítat s časovou rezervou pro případ, že se kurz protáhne, nejdéle cca o 1h.
Přihlášky zasílejte na kurzy@cukrarske-studio.cz. Nezapomeňte uvést fakturační údaje i telefonní kontakt!! Následně vám bude zaslána faktura k úhradě platby se splatností 5dní. Rezervace je platná po úhradě faktury. Případné dotazy zodpovím též na tel:604866166.
Respektujte prosím storno podmínky kurzu!
Rezervace jsou uzavřeny.