Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Kurz – Minidezerty

Datum / čas
12 září, 2025-13 září, 2025
13:30-19:30

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 7,000 Kč
Volných míst: 5

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



Začátek kurzu pá: 12.9. 13:30-19:30   so:13.9. 9:00 – 15:00

Objevte kouzlo minidezertů – malých, ale precizně propracovaných sladkostí, které potěší oko i chuťové buňky. Naučíte se vytvářet moderní, vkusné a chuťově vyvážené minidezerty, které zazáří na svatbách, rautových stolech, oslavách i v nabídce vaší cukrárny.

 

Co si v kurzu připravíme?

  • Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik
  • Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při výrobě
  • Důraz na kvalitu surovin, využití sezónnosti a lokálnosti
  • textury a struktury dezertů
  • Vzájemné kombinace chutí a prvků
  • Základní dekorace

 

  • Těsta a hmoty:
  • Mandlové cukrové těsto
  • Odpalované těsto, listové těsto máslové
  • Dacquoise – bezé hmota s ořechy (bez lepku)
  • Základní šlehaná hmota – savoiardi
  • italské listové těsto
  • canéle

 

  • Základní krémy a náplně:
  • Základní cukrářský krém a jeho další využití a úpravy
  • Legére, máslový krém, mousseline
  • Základní bavorský krém
  • Ovocná pěna bez smetany
  • cremeux

 

Vstupenky

7,000 Kč

SOUHRN REZERVACE

Booking Summary

1
x standardní vstupenky
7,000 Kč
Celková cena
7,000 Kč
Přejít nahoru