Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Kurz klasických českých dezertů – OBSAZENO

Datum / čas
7 března, 2025-8 března, 2025
14:00-15:30

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 0 Kč
Volných míst: 0

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



 

V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické české, které zažívaly největší popularitu v 70. – 80. letech. Tato cukrařina je často zbytečně dehonestována, jelikož se při její přípravě vytratilo užití klasických cukrářských technik a skutečně kvalitních surovin. V tomto kurzu vás přesvědčím, že i v době, kdy cukrárnám vévodí nepřeberné množství moderních trendů, má tato klasika stále své místo a může být vskutku lahodná. V kurzu se naučíme několik druhů náplní, korpusů a cukrářských technik např. cremeux, italský sníh , créme patisserie, creme anglais, dacquoise, temperace, ano i toto a mnoho dalšího patří k výrobě klasických českých dezertů!

Co se v kurzu naučíme?

Likérová špička
Indiánek
Kremrole
Laskonka
Větrník
Rakvička a další klasické dezerty

Začátek kurzu: pá – 14:00-19:30 ; so- 9:00 – 15:30

Tato akce je plně obsazena.

Přejít nahoru