2 června, 2023-3 června, 2023
13:00-19:00
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Nejoblíbenější cukrářský kurz je tu! Klasické cukrářské techniky a zpracování základních surovin v moderních i tradičních dezertech se naučíte právě v tomto kurzu.
Náplň kurzu:
Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik.
Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při výrobě.
Struktury a konzistence hmot i náplní.
Sezónní košíčky (tartelete).
Dezerty z odpalované hmoty.
Sezónní Tarte aux fruit.
Opera dezert.
Dezerty z různých typů pěn.
Cena 6900,-
Max. počet osob: 5
Na kurz je třeba se dostavit 10 min před jeho zahájením. Čas kurzu je orientační, je třeba počítat s časovou rezervou pro případ, že se kurz protáhne, nejdéle cca o 1h.
Při rezervaci nezapomeňte uvést fakturační údaje i telefonní kontakt!! Následně vám bude zaslána faktura k úhradě platby se splatností 5dní. Rezervace je platná po úhradě faktury. Případné dotazy zodpovím též na tel:604866166.
Respektujte prosím storno podmínky kurzu!
Tato akce je plně obsazena.