2 února, 2024-3 února, 2024
13:00-15:30
Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio
Nejoblíbenější cukrářský kurz je tu! Klasické cukrářské techniky a zpracování základních surovin v moderních i tradičních dezertech se naučíte právě v tomto kurzu.
- Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik
- Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při výrobě
V kurzu si vyrobíme tradiční dezerty v moderním designu za použití klasických cukrářských technik.
Vyzkoušíme si sezónní košíčky (tartelete), dezerty z odpalovaného těsta, sezónní tarte aux fruit, Opera, bavarois a další. Hotové dezerty s i odnesete s sebou!
Cena 6900,-
Max. počet osob: 5
Začátek kurzu: 1. den 13:00 – 19:00 2. den 9:00 – 15:30
Na kurz je třeba se dostavit 10 min před jeho zahájením. Čas kurzu je orientační, je třeba počítat s časovou rezervou pro případ, že se kurz protáhne, nejdéle cca o 1h.
Při rezervaci nezapomeňte uvést fakturační údaje i telefonní kontakt!! Následně vám bude zaslána faktura k úhradě platby se splatností 5dní. Rezervace je platná po úhradě faktury. Případné dotazy zodpovím též na tel:604866166.
Respektujte prosím storno podmínky kurzu!
Rezervace jsou uzavřeny.