Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

2denní kurz dezertů

Datum / čas
2 února, 2024-3 února, 2024
13:00-15:30

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 0 Kč
Volných míst: 1

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



Nejoblíbenější cukrářský kurz je tu! Klasické cukrářské techniky a zpracování základních surovin v moderních i tradičních dezertech se naučíte právě v tomto kurzu.

  • Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik
  • Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při výrobě

V kurzu si vyrobíme tradiční dezerty v moderním designu za použití klasických cukrářských technik.
Vyzkoušíme si sezónní košíčky (tartelete), dezerty z odpalovaného těsta, sezónní tarte aux fruit, Opera,  bavarois a další. Hotové dezerty s i odnesete s sebou!

Cena 6900,-

Max. počet osob: 5

Začátek kurzu: 1. den 13:00 – 19:00                                                                                                                                                                                                                        2. den  9:00 – 15:30

Na kurz je třeba se dostavit 10 min před jeho zahájením. Čas kurzu je orientační, je třeba počítat s časovou rezervou pro případ, že se kurz protáhne, nejdéle cca o 1h.

Při rezervaci nezapomeňte uvést fakturační údaje i telefonní kontakt!! Následně vám bude zaslána faktura k úhradě platby se splatností 5dní. Rezervace je platná po úhradě faktury. Případné dotazy zodpovím též na tel:604866166.

Respektujte prosím storno podmínky kurzu!

 

 

Rezervace jsou uzavřeny.

Přejít nahoru