Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

2 denní kurz – Klasická cukrařina v moderním pojetí

Datum / čas
16 května, 2025-17 května, 2025
14:00-20:00

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 7,200 Kč
Volných míst: 4

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



Začátek kurzu : pá.14:00- 20:00,  so:9:00 – 15:30

 

 

  • Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik
  • Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při výrobě
  • Důraz na kvalitu surovin, využití sezónnosti a lokálnosti
  • Struktury a konzistence hmot i náplní
  • Vzájemné kombinace chutí a prvků
  • Základní dekorace

 

  • Těsta a hmoty:
  • Mandlové cukrové těsto
  • Odpalované těsto, listové těsto máslové
  • Dacquoise – bezé hmota s ořechy (bez lepku)
  • Základní šlehaná hmota – savoiardi

 

  • Základní krémy a náplně:
  • Základní cukrářský krém a jeho další využití a úpravy
  • Legére, máslový krém, mousseline
  • Základní bavorský krém
  • Ovocná pěna bez smetany
  • Čokoládová pěna

Vstupenky

7,200 Kč

SOUHRN REZERVACE

Booking Summary

1
x standardní vstupenky
7,200 Kč
Celková cena
7,200 Kč
Přejít nahoru