Datum / čas
16 května, 2025-17 května, 2025
14:00-20:00
16 května, 2025-17 května, 2025
14:00-20:00
Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio
Cena: 7,200 Kč
Volných míst: 4
nahrávám mapu....
Začátek kurzu : pá.14:00- 20:00, so:9:00 – 15:30
- Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik
- Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při výrobě
- Důraz na kvalitu surovin, využití sezónnosti a lokálnosti
- Struktury a konzistence hmot i náplní
- Vzájemné kombinace chutí a prvků
- Základní dekorace
- Těsta a hmoty:
- Mandlové cukrové těsto
- Odpalované těsto, listové těsto máslové
- Dacquoise – bezé hmota s ořechy (bez lepku)
- Základní šlehaná hmota – savoiardi
- Základní krémy a náplně:
- Základní cukrářský krém a jeho další využití a úpravy
- Legére, máslový krém, mousseline
- Základní bavorský krém
- Ovocná pěna bez smetany
- Čokoládová pěna
Do you already have an account with us? Sign In
Přihlaste se, pokud zde již máte účet.