5 dubna, 2024-6 dubna, 2024
09:00-16:00
Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio
Pokud hledáte pro váš slavnostní den dezert, který je rozhodně impozantní a přitom velmi lahodný a tradiční, pak je to právě Croquembouche! Jedná se o tradiční francouzský slavnostní dort , který tvoří profiteroly z odpalovaného těsta plněné vanilkovým cukrářským krémem s karamelovou krustou navrch . Dekorován je griliášem tzv. nougatine, pastiláží (cukrové dekorace) nebo tradiční pavučinou , květy a foukanými dekoracemi z taveného cukru . Nejčastěji ho lze spatřit v podobě impozantní duté věže, ale provedení mohou být v rozmanitých tvarech.
V tomto kurzu se naučíte jeho kompletní přípravu. Od samotného pečení profiterol, vaření náplní, přípravy karamelu, griliáše až po jeho finální sesazení a dekorování ozdobami.
Každý účastník si vyrobí a odnese svůj vlastní croquembouche!!
Cena 8200,-
V ceně je zajištěno občerstvení i malý oběd. Případné alergie hlaste předem.
Na kurz je třeba se dostavit 10 min před jeho zahájením. Délka
kurzu je orientační, je třeba počítat s časovou rezervou pro případ, že se kurz protáhne, nejdéle cca o 1h.
Přihlášky zasílejte na kurzy@cukrarske-studio.cz. Nezapomeňte uvést fakturační údaje i telefonní kontakt!! Následně vám bude zaslána faktura k úhradě platby se splatností 5dní. Rezervace je platná po úhradě faktury. Případné dotazy zodpovím též na tel:604866166.
Respektujte prosím storno podmínky kurzu!
Rezervace jsou uzavřeny.