Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Cukrářské kurzy pro veřejnost

image/svg+xmlLayer 1
V našem cukrářském studiu se můžete zúčastnit některého z mnoha cukrářských kurzů pro veřejnost. Kurzy jsou koncipované pro omezený počet osob, aby bylo možné se každému účastníkovi intenzivně věnovat po celou dobu průběhu. Současně ale můžete sledovat, jak se daří dalším účastníkům a inspirovat se jejich pokroky, nebo se naopak vyvarovat jejich běžných začátečnických chyb. V neposlední řadě jsou naše kurzy pro veřejnost také zábavnou společenskou aktivitou.
Baví vás pečení a cukrařina a chcete se ve svých dovednostech zdokonalit nebo se naučit něco zcela nového? Naše profesionální lektorka, zkušená cukrářka Lucie Průšová, vás provede tajemstvím přípravy a dekorace slavnostních dortů, naučí vás správně pracovat s čokoládou, prozradí, jak na  dezerty a mnoho dalšího.
Cukrářské kurzy pro veřejnost
Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

1 září, 2024-31 prosince, 2024    
Celý den
Připravili jsme pro vás  jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost.  Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]
Tajemství croissants a listového těsta

Tajemství croissants a listového těsta

Chcete znát tajemství listového a plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé  croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které [...]
Croquembouche

Croquembouche

Pokud hledáte pro váš slavnostní den dezert, který je rozhodně impozantní a přitom velmi lahodný a tradiční, pak je to právě Croquembouche! Jedná se o [...]
Bezlepkové pečení - kynuté, listové, lité, šlehané korpusy

Bezlepkové pečení - kynuté, listové, lité, šlehané korpusy

Máte rádi pečení, ale musíte se vyhýbat lepku? Přijďte na náš  kurz bezlepkového pečení, kde se naučíte připravovat chutná bezlepková těsta. Ukážeme si, jak na [...]
Kurz klasických českých dezertů - OBSAZENO

Kurz klasických českých dezertů - OBSAZENO

  V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické české, které zažívaly největší popularitu v 70. - 80. letech. Tato cukrařina je často [...]
Minidezerty

Minidezerty

Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
1 2
Kalendář cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Kurz vánočního pečení bez lepku - Obsazeno
Již tradičně jsme pro vás připravili společné pečení vánočního pečiva a cukrovinek. Chcete - li si letos zpříjemnit vánoční přípravy, přijďte si s námi napéci [...]
Events on 22 listopadu, 2024

Obchodní podmínky pro cukrářské kurzy

Rezervace je platná po složení 50% zálohy bezhotovostním převodem na účet na základě zaslaných platebních pokynů.

Storno kurzu

Platbu a dárkový poukaz lze vrátit bez udání důvodu do 14ti dnů od uhrazení platby objednávajícím – spotřebitelem. Dárkový poukaz nelze směnit za peníze. Případné změny ze strany spotřebitele hlaste prostřednictvím telefonního kontaktu , ne SMS. Nemůže -li se dostavit účastník na kurz, je povinen za sebe sjednat náhradu. V opačném případě platba propadá v plné výši.

Využití dárkového poukazu a storno podmínky

Dárkový poukaz lze vrátit bez udání důvodu do 14ti dnů od uhrazení platby objednávajícím – spotřebitelem. Dárkový poukaz nelze směnit za peníze. Vybraný termín je třeba rezervovat předem. Případné změny ze strany spotřebitele hlaste prostřednictvím telefonního kontaktu , ne SMS. Nemůže -li se dostavit účastník na rezervovaný kurz, je povinen za sebe sjednat náhradu. V opačném případě platba propadá v plné výši.

Zrušení kurzu

Vyhrazujeme si právo zrušit termín kurzu v těchto případech:
  1. lektor není schopen z důvodu nemoci, či jíné závažné komplikace kurz uskutečnit.
  2. kurz není obsazen min. 3 účastníky.
V obou případech, nevybere – li si účastník kurz v náhradním termínu, je platba vrácena v plné výši.
Přejít nahoru