Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Cukrářské kurzy pro veřejnost

image/svg+xmlLayer 1
V našem cukrářském studiu se můžete zúčastnit některého z mnoha cukrářských kurzů pro veřejnost. Kurzy jsou koncipované pro omezený počet osob, aby bylo možné se každému účastníkovi intenzivně věnovat po celou dobu průběhu. Současně ale můžete sledovat, jak se daří dalším účastníkům a inspirovat se jejich pokroky, nebo se naopak vyvarovat jejich běžných začátečnických chyb. V neposlední řadě jsou naše kurzy pro veřejnost také zábavnou společenskou aktivitou.
Baví vás pečení a cukrařina a chcete se ve svých dovednostech zdokonalit nebo se naučit něco zcela nového? Naše profesionální lektorka, zkušená cukrářka Lucie Průšová, vás provede tajemstvím přípravy a dekorace slavnostních dortů, naučí vás správně pracovat s čokoládou, prozradí, jak na  dezerty a mnoho dalšího.
Cukrářské kurzy pro veřejnost
Slavnostní dort

Slavnostní dort

15 března, 2025    
09:00-14:30
Co si v kurzu připravíme? Bavarois Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise Napoleon - tradiční dort z [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou

Začínáme s cukrařinou

Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
1 2
Kalendář cukrářských kurzů
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Práce s čokoládou - OBSAZENO
Náplň kurzu: Základní nauka o čokoládě Zpracování kakaových bobů, výroba čokolády. Průmyslová výroba čokolády, pojmy „bean to bar, Tree to bar“. Jak se orientovat v [...]
Events on 7 října, 2023

Obchodní podmínky pro cukrářské kurzy

Rezervace je platná po složení 50% zálohy bezhotovostním převodem na účet na základě zaslaných platebních pokynů.

Storno kurzu

Platbu a dárkový poukaz lze vrátit bez udání důvodu do 14ti dnů od uhrazení platby objednávajícím – spotřebitelem. Dárkový poukaz nelze směnit za peníze. Případné změny ze strany spotřebitele hlaste prostřednictvím telefonního kontaktu , ne SMS. Nemůže -li se dostavit účastník na kurz, je povinen za sebe sjednat náhradu. V opačném případě platba propadá v plné výši.

Využití dárkového poukazu a storno podmínky

Dárkový poukaz lze vrátit bez udání důvodu do 14ti dnů od uhrazení platby objednávajícím – spotřebitelem. Dárkový poukaz nelze směnit za peníze. Vybraný termín je třeba rezervovat předem. Případné změny ze strany spotřebitele hlaste prostřednictvím telefonního kontaktu , ne SMS. Nemůže -li se dostavit účastník na rezervovaný kurz, je povinen za sebe sjednat náhradu. V opačném případě platba propadá v plné výši.

Zrušení kurzu

Vyhrazujeme si právo zrušit termín kurzu v těchto případech:
  1. lektor není schopen z důvodu nemoci, či jíné závažné komplikace kurz uskutečnit.
  2. kurz není obsazen min. 3 účastníky.
V obou případech, nevybere – li si účastník kurz v náhradním termínu, je platba vrácena v plné výši.
Přejít nahoru